پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۰۰
کد خبر:۶۶۱۵۰۴
۱۷:۵۴
۱۳۹۹/۰۴/۲۶

تصاویر| جنجال سگ وزیر خارجه آمریکا در چین

تصاویر| جنجال سگ وزیر خارجه آمریکا در چین
پیام توییتری مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا شامل تصویری از سگش و اسباب بازی های او باعث گمانه زنی در میان کاربران شبکه های اجتماعی در چین شده است.
۱۷:۵۴
۱۳۹۹/۰۴/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

از جمله اسباب بازی هایی که در این عکس دیده می شود، عروسک وینی دپو، خرس کارتونی مشهور است که نام مستعار توهین آمیزی است که بعضی چینی ها برای شی جین پینگ، رئیس جمهوری کشورشان به کار می برند.

در چین، شوخی با رهبر این کشور ممنوع است و سانسور دولتی از انتشار اینترنتی مطالبی که شامل اشاره طنزآمیز به رئیس جمهوری باشد جلوگیری می کند. استفاده از نام وینی دپو برای رئیس جمهوری ممنوع است.

تصاویر| جنجال سگ وزیر خارجه آمریکا در چین

استفاده از این نام برای شی به سال 2013 بر می گردد که بعضی از کاربران شبکه های اجتماعی گفتند که او از نظر بدنی به این خرس شباهت دارد.

برای کاربران چینی این سئوال مطرح شده که آیا توییتر وزیر خارجه آمریکا معنای سیاسی خاصی دارد یا صرفا نشانه محبت به سگ محبوبش است.

تصاویر| جنجال سگ وزیر خارجه آمریکا در چین

تصاویر| جنجال سگ وزیر خارجه آمریکا در چین

منبع: بی بی سی
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
وحید
United States of America
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
حیف شخصیت انیمیشن محبوب و دوستداشتنی وینی پو که گفتن شبیه رئیس جمهور چین باشه
پاسخ